Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2012

Ν. Μιχαλίτσης ή Δ. Σαραβάκος;


Διάβασα στο nonews-news.blogspot.gr την ακόλουθη ανάρτηση:
 
Σπυρόπουλος, Καλημέρης, Τέλης + Τέλλης...
e-mail αναγνώστριας

Την Τρίτη 28 Αυγούστου, βράδυ, στο καφέ εστιατόριο Albion, Oμήρου 6-Νέο Ψυχικό, συνέτρωγαν οι Νίκος Τέλλης, Πρόεδρος της ΕΡΤ, Τζώνης Καλημέρης, Τέλης Σιαμαντάς και ο Γεν. Διευθυντής Τηλεόρασης της ΕΡΤ, Κώστας Σπυρόπουλος.


Εκεί, συζητούσαν για...
πολλά θέματα που πρέπει να στηρίξουν ως «ομάδα», όπως να παραμείνει ο Μιχαλίτσης στην θέση του Γεν. Διευθυντή Τεχνικής Ανάπτυξης, όταν έχει βουίξει όλη η ΕΡΤ για τους «φωτογραφικούς» διαγωνισμούς που έστηνε επί εποχής Ρουσσόπουλου, μέχρι σήμερα.

Διαφωνούσαν μάλιστα με το γεγονός την θέση να την αναλάβει ο εξαίρετος επαγγελματίας Δημήτρης Σαραβάκος και επιλογή της Ν.Δ.


Να τους χαίρεται ο Σίμος Κεδίκογλου.


Θα επανέλθω για το υπόλοιπο της συζήτησης


Ιωάννα Μ.

Δημοσιογράφος-blogger


Γνωρίζω άμεσα και τα δύο πρόσωπα που αναφέρονται στην συγκεκριμένη ανάρτηση αφού υπήρξα για χρόνια συνάδελφός τους στην ίδια υπηρεσιακή μονάδα της ΕΡΤ.

Μπορώ να διαβεβαιώσω εσάς και την συντάκτριά του e-mail, κ. Ιωάννα Μ, ότι είναι πλήρως λανθασμένο.

α) Ο μεν Ν. Μιχαλίτσης αποτελεί ένα από τα πλέον ΕΝΤΙΜΑ στελέχη της ΕΡΤ και έχοντας συνεργασθεί μαζί του σε πολλές περιπτώσεις εκπόνησης προδιαγραφών διαγωνισμών (από εδώ ξεκινάει ουσιαστικά κάθε «φωτογραφία») μπορώ να βεβαιώσω ότι είναι ο τελευταίος που θα έβγαζε «στημένο» διαγωνισμό.
Όχι, ότι στην ΕΡΤ δεν υπήρξαν στο παρελθόν «φωτογραφικές» διαδικασίες.
Διαβάστε εδώ σχετικά με μία τέτοια απόπειρα.

β) Ο δε Δ. Σαραβάκος είναι πράγματι «εξαίρετος επαγγελματίας», αλλά επαγγελματίας πολιτικός (ΝΔ) και όχι τεχνικός όπως προυποθέτει η θέση του Γεν. Δντη Τεχνικών Υπηρεσιών.
Έχει βέβαια δίπλωμα μηχανικού από το Πανεπιστήμιο της Μπολώνια, ό ίδιος ισχυρίζεται ότι είναι «Είναι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Μπολώνια», το πώς και το γιατί σχετικά με τον "Διδακτορικό" του τίτλο αποτελεί μια πολύ γλαφυρή ΕΡΤική ανάμνηση που πάντα όταν μου έρχεται στο μυαλό με κάνει να χαμογελάω και ν’ αναφωνώ «Μεγάλε Σαραβάκε».
Έχει όμως να εμφανισθεί στην ΕΡΤ μερικές δεκαετίες, υπηρετώντας στο μεταξύ την Τοπική Αυτοδιοίκηση είτε σαν διορισμένος Νομάρχης, είτε τώρα σαν εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος περιφέρειας Πελοποννήσου με το συνδυασμό Π. Τατούλη.
Και εδώ βέβαια, τώρα που το γράφω, χαμογελάω και είμαι έτοιμος να ξανα-κραυγάσω «Μεγάλε Σαραβάκε».
Αν είστε περίεργοι να μάθετε το γιατί, ένα googleαρισμα στα ονόματα: Σαραβάκος, Τατούλης, Νέα Πελοπόννησος, θα σας βοηθήσει να προσανατολισθείτε.
Είχα βέβαια, ενημερώσει σχετικά τον Πέτρο Τατούλη, τον οποίο γνωρίζω προσωπικά, αλλά μερικοί άνθρωποι είτε υπερεκτιμούν τους εαυτούς τους ή υποεκτιμών τους άλλους. 

Τι να κάνουμε, αυτά συμβαίνουν...